您当前所在位置您当前所在位置:江苏 > 成考试题 >

【成人高考】高起点英语基础试题及答案7

发布时间 发布时间:2021-06-29 11:32                      关注次数 关注次数:                       作者 作者:admin

  随着考试时间慢慢临近,备考复习也越来越紧张,江苏成考网小编为大家精心准备了“【成人高考】高起点英语基础试题及答案7”,希望同学们抓紧时间学习起来,做好充分准备,顺利通过考试!     
( )1. The girl cried out: “I ________ go out today.”     A. had better not to B. had rather not     C. would rather not to D. would rather not     
( )2. The boy wanted to ride his bicycle in the street, but his mother told him _______.     A. not to B. not to do C. not do it D. do not to     
( )3 She thought I was talking about her daughter, ______, in fact, I was talking about my daughter.     A. whom B. where C. which D. while     
( )4. You don‘t need to describe her. I _______ her several times.     A. had met B. have met C. met D. meet     
( )5. Can you believe that in _______ a rich country _______ there should be many poor people?     A. such; such B. such; so C. so; so D. so; such     
( )6. Paul doesn‘t have to be made ________. He always works hard.     A. learn B. to learn C. learned D. learning     
( )7.—There were already five people in the car but they managed to take me as well.—It _______ a comfortable journey.     A. can‘t be B. shouldn’t be C. mustn‘t have been D. couldn’t have been     
( )8. If by any chance someone comes to see me, ask them to leave a _______.     A. message B. letter C. sentence D. notice     
( )9 _______, Mother will wait for him to have dinner together.     A. However late is he B. However he is late     C. However is he late D. However late he is     
( )10. Alice, why didn‘t you come yesterday?     I , but I had an unexpected visitor.     A. had B. would C. was going to D. did     
( )11.—Who is Jerry Cooper?     — _______? I saw you shaking hands with him at the meeting.     A. Don‘t you meet him yet B. Hadn’t you met him yet     C. Didn‘t you meet him yet D. Haven’t you met him yet     
( )12. We agreed ________ here but so far she hasn‘t turned up yet.     A. having met B. meeting C. to meet D. to have met     
( )13. What did you think of her speech?     She _______for one hour but didn‘t _______ much.     A. spoke; speak B. spoke; say C. said; speak D. said; say     
( )14. After living in Paris for fifty years he returned to the small town _______ he grew     up as a child.     A. which B. where C. that D. when     
( )15. As she _______ the newspaper, Granny ________ asleep.     A. read; was falling B. was reading; fell     C. was reading; was falling D. read; fell     
( )16. How beautifully she sings! I have never heard ________.     A. the better voice B. a good voice     C. the best voice D. a better voice     
( )17. Wait till you are more ________. It‘s better to be sure than sorry.     A. inspired B. satisfied C. calm D. certain     
( )18.—Hi, Tracy, you look tired.     —I am tired. I _______ the living room all day.     A. painted B. had painted C. have been painting D. have painted     
( )19.—How was your recent visit to Qingdao?     —It was great. We visited some friends, and spent the _______ days at the seaside.     A. few last sunny B. last few sunny     C. last sunny few D. few sunny last     
( )20. I first met Lisa three years ago. She ________ at a radio shop at the time.     A. has worked B. was working C. had been working D. had worked     
( )21.—When can I come for the photos? I need them tomorrow afternoon.     —They _______ be ready by 12:00.     A. can B. should C. might D. need     
( )22. Yesterday Alice ________ a wallet on her way to school.     A. picked up B. picked out C. throw away D. kick away     
( )23. While standing there, the nice girl found the stranger‘s eyes _______ her.     A. fixed up B. looked at C. stared at D. glared at     
( )24. _______ we‘ll go camping tomorrow depends on the weather.     A. If B. Whether C. That D. Where     
( )25. The flowers in our school _______ the beauty of our campus.     A. add B. add to C. add up to D. add up     

参考答案:     1.D2.A3.D 4.B 5.B 6.B 7.D 8.A 9.D 10.C 11.D 12.C 13.B     14.B 15.B 16.D 17.D 18.C 19.B 20.B 21.B 22.A 23.C 24.B 25.A
声明:
(一)由于考试政策等各方面情况的不断调整与变化,本网站所提供的考试信息仅供参考,请以权威部门公布的正式信息为准。
(二)本网站在文章内容来源出处标注为其他平台的稿件均为转载稿,免费转载出于非商业性学习目的,版权归原作者所有。如您对内容、版权等问题存在异议请与本站联系,我们会及时进行处理解决。

预报名
江苏成考网公众号